Hálóingek, pizsamák, köntösök

Klasszikus női kabátos pizsama merész nyomtatással

Hölgyeim, készüljetek! Itt jön a klasszikus szatén pizsama a nőknek, amely azt kiáltja: “Szép vagyok még álmomban is!”. Ez a szaténmintás pizsama olyan nőies és kifinomult, hogy még a selyemlepkék is megirigyelnék. A kabát öltönygallérral van ellátva – mert ki mondta, hogy nem gondolkodhatsz üzletileg akkor is, amikor szundikálsz? Az egyenes szabás az éjszakai nindzsa elegáns megjelenését kölcsönzi, még akkor is, ha a legveszélyesebb dolog, amit tehetsz, hogy leküzdöd a késztetést, hogy éjfélkor nassolj.

Ár idején felülvizsgálat: 20 344 Ft

Krém kismama szoptatós hálóing Teyli Anna Anna

Bemutatjuk a Teyli Anna – krémes Kismama szoptatós hálóing; a kényelem és a stílus tökéletes kombinációja minden gyönyörű leendő anyuka és újdonsült anyuka számára. Ezt a hálóinget úgy terveztük, hogy a kényelmet és a szoptatáshoz való könnyű hozzáférés igényét tartsuk szem előtt. Puha, légáteresztő viszkózból készült, szeretettel simogatja a bőrödet, és tökéletes kényelemérzetet nyújt. Anyaga olyan puha és sima, hogy olyan, mintha második bőröd lenne, így biztosítva számodra a kényelmes alvást és a pihentető órákat.

Ár idején felülvizsgálat: 10 172 Ft

Hosszú rózsaszín hálóing plus size mérethez angol hímzéssel

Egy hosszú nap után öröm belebújni egy hosszú, rózsaszín hálóingbe, amely tökéletesen a plus size nők számára készült! Ez nem akármilyen hálóing, hölgyeim. Ez egy angol hímzéssel díszített mestermű. Bizonyíték arra, hogy még az éjszakai ruhákban is lehet egy csipetnyi romantika és kifinomultság. Az elejét és a hátát bonyolult angol hímzés díszíti, amely eleganciát kölcsönöz az ingnek. Beszélhetünk a gombos patentról? Fényes, tónusos gombok, amelyek pont a megfelelő pezsgést adják hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 14 869 Ft

Kék gyerek pizsama Marvel Captain America

Figyelem, pizsamabarátok! Ha hiányzik az a bizonyos szuperhősös hangulat lefekvéskor, akkor szerezz be magadnak (vagy a gyerekeidnek) egy kék gyerekpizsamát a Marvel Amerika kapitányával. Igen, így van! A kicsik mostantól stílusosan szundikálhatnak, olyan sztárszerű hálóruhába öltözve, amely maga az első Bosszúálló előtt tiszteleg. Jó móka elképzelni a lefekvési jelenetet. A kis szuperhős-gyereked ellenáll az elalvásnak. “De én nem vagyok fáradt,” mondja, miközben a szemeit dörzsölgeti, miközben ásít.

Ár idején felülvizsgálat: 3 159 Ft

Lányok rózsaszín Minnie pizsama 2-6 éves méretben

A gyermekkornak abban a varázslatos korszakában, amikor minden nap kalandmá válik, és minden éjszaka új álmok lehetőségét jelenti, elengedhetetlen, hogy a legkisebb ruhadarab is inspirációt adjon az elme és a szellem fejlődéséhez. A lányok rózsaszín Minnie pizsama, amelyet a legkisebbeknek, 2-6 éves korig terveztek, nemcsak a kényelmet és a nyugodt alvást segíti elő, hanem a képzelet, a kreativitás és a bölcsesség fejlesztését is. Ezzel a ruházattal hozzájárulhatunk a neveléshez, oktatáshoz, amely a test és a lélek harmóniájára irányul. Ezeknek a pizsamáknak minden eleme, a tavaszi virágokat idéző ​​lágy rózsaszín színtől a játékos Minnie-motívumig gondosan kiválasztott, hogy örömet és gyönyört keltsen. Ez a szín- és motívumválasztás nem véletlen.

Ár idején felülvizsgálat: 7 721 Ft

Női rövid pamut hálóing merész mintával

A krémszínű, rövid hosszúságú SINSAY hálóing egyszerre érzéki és kényelmes. Az elejét egy képmintás nyomtatás élénkíti. A kényelmes szabású, női pamut póló rövid ujjú.

Ár idején felülvizsgálat: 4 284 Ft

Pamut női hosszú ujjú hálóing modern kockás mintával

Szüksége van a minőségre? Szereti az alvó ingeket? Vagy szeretne legalább egyet beszerezni? A kényelmes és időtálló darabokat részesíted előnyben a ruhatáradban? Akkor ez a hálóing kötelező darab. Női flanel A BECCA hálóing modern, időtlen, meleg, kényelmes, minőségi. Az alvóing kiváló minőségű, kényelmes anyagból készült, amely gyengéd a bőrhöz. Kényelmes alvást és pihenést biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 27 680 Ft

Vidám baba frottír köntös kapucnival és fülekkel

A kisgyerekek aranyosak, de láttad már őket vidám, kapucnival és füllel ellátott frottírköntösben? Ez a cukiság egy egészen más szintje! Olyan, mintha a saját személyes mackód lenne. Ez a vidám babaköpeny 100% pamut frottírból készült, így puhább, mint egy bolyhos párna. És te jó ég, milyen jól felszívja a vizet! De itt válik igazán érdekessé. Ez a babaköpeny praktikus kapucnival, derékban megkötővel és egy zsebbel is rendelkezik az oldalán.

Ár idején felülvizsgálat: 6 930 Ft

Ujjatlan virágos hálóing sportos csipkés hátrésszel

Az élet édessége olyan volt, mint egy lágy szellő, amely körülvett minket, és örömmel és békével töltötte meg a szívünket. Így az ujjatlan virágos hálóing sportos csipke hátrésszel is gyengédséget és szépséget hoz napjainkba. Finom csipke részletei és könnyű anyaga úgy ölel át minket, mint a természet leglágyabb simogatása. Minden pillanat ebben az alsóingben olyan, mint egy édes mézcsepp, amely elolvad a nyelvünkön, és boldogságérzettel tölt el bennünket.

Ár idején felülvizsgálat: 3 705 Ft

Meleg lány fürdőköpeny Teddy praktikus kapucnival, barack színben

A kislányod gyönyörűen bebújik a Teddy lányos köntösbe. A puha mikrofleece kellemes meleg érzést biztosít. A barackszínű fürdőköpeny praktikus kapucnival rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 19 004 Ft

Női hálóing csipkés háttal

Az éjszaka csendjében, amikor az ember magába zárkózik, és hagyja, hogy a gondolatai szabadon áramoljanak, nyomasztó nyugalom vesz körül, és a levegő át van itatva az értelemről, a létezésről szóló ki nem mondott kérdésekkel. Ezekben a pillanatokban van szükségünk arra, hogy vigasztalást találjunk valamiben, ami átölel minket, ami szelídséget és békét hoz nyugtalan szívünkbe. A finom pamut trikóból készült, csipkés hátú női hálóing az a csendes társ, amely elkísér bennünket az önmagunkhoz vezető utunkon.

Ár idején felülvizsgálat: 8 088 Ft

Férfi modern pizsama hosszú nadrág kényelmes pamut anyagból készült

Urak, hogyan tudnak jól aludni? Minőségi pizsama kell hozzá. Hölgyeim, ha egy szép és praktikus, puha ajándékkal szeretnél örömet szerezni a partnerednek, akkor mindenképpen szerezd be ezt a férfi pizsamát. Nem csak a jó alvásra alkalmas. A Bound férfi pizsama modern, kényelmes, kiváló minőségű. A férfi pamut pizsama nagyon kényelmes a testen és gyengéd a bőrhöz. A pamut funkcionális tulajdonságai miatt is tökéletes választás éjszakai öltözéknek.

Ár idején felülvizsgálat: 18 177 Ft

Gyermek színes kockás kapucnis köntös fülekkel

Baba színes kockás fürdőköpenyt mutatunk be kapucnival és fülekkel – egy kedves és aranyos kiegészítő a baba fürdetéséhez. Ez a babaköpeny élénk színű kockás mintával rendelkezik, amelyet a baba biztosan imádni fog. A csuklya aranyos kis fülekkel van ellátva. A fürdőköpeny derékrészén húzózsinór is található, hogy a baba biztonságosan és kényelmesen viselhesse.

Ár idején felülvizsgálat: 11 249 Ft

Gyermek pamut pizsama Paw Patrol hosszú ujjú pulóverrel

A világ sokszínűsége olyan volt, mint egy kaleidoszkóp, amely folyamatosan változott és új és új képeket mutatott nekünk. Ilyen a Pressure Patrol hosszú ujjú pamut pizsama gyerekeknek, amely örömet és élénkséget hoz a gyerekek álmaiba. A híres Mancs őrjárat figurákkal ellátott színes nyomtatása minden estét egy kis kalanddá varázsol. Az élet olyan, mint egy színes festmény, tele különböző árnyalatokkal és tónusokkal, amelyek egy gyönyörű mozaikot alkotnak. Így van ez a pizsamakészlet is, amely puha pamutból készült, kényelmet és meleget biztosít alvás közben.

Ár idején felülvizsgálat: 5 817 Ft

Hosszú, kapucnis köntös modern csíkos mintával

Praktikus darab egy lány ruhatárába. Itt egy modern dizájnban, amely vonzza a kislányokat. Szeretnének showgirl lenni. A mikrofleece fürdőköpeny nem csak a hideg napokon nyújt társaságot. A modern és időtálló csíkos mintájú ILA lány fürdőköpeny a kis hölgyeket is rabul ejti. A szülők el lesznek ragadtatva az anyag és a kivitelezés minőségétől. Gyönyörűen meleg és nagyon kellemes a bőrön, a gyermekfürdőköpeny funkcionális tulajdonságaival is kitűnik.

Ár idején felülvizsgálat: 17 350 Ft

Lányok rózsaszín Calvin Klein hálóing vékony pántokkal

A Calvin Klein lány hálóing minden kislánynak örömet okoz. A csipkés pántokkal és finom márkamintával ellátott alsógatya elején. A csipkeblúz kényelmes szabású. Kényelmet biztosít a pihenéshez és az alváshoz.

Ár idején felülvizsgálat: 9 511 Ft

Gyermek hosszú pamut pizsama SONIC kék színben

Ha van otthon egy Sonic-szeretője? Szeretnél még egy kis capart is megörvendeztetni egy szép, praktikus, puha ajándékkal? Minőségi pizsamát választasz a kicsinek? Akkor fogadj erre a modellre. A siker garantált. A SONIC hosszú pizsama a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt örömet okoz. A kicsik imádni fogják a nyomtatást. Nagyon menő! A szülők értékelni fogják a szabást és az anyagot.

Ár idején felülvizsgálat: 7 923 Ft

Fekete férfi alvónadrág Calvin Klein

A divat birodalmában, ahol a kényelem és a stílus találkozik, van egy ruhadarab, amely szakít a normával – a fekete Calvin Klein férfi alvónadrág. Egy olyan luxus ruhadarab, mintha a bőrödet egy pamutpamacsba burkolnád. A rugalmas és kényelmes pamutkeverékből készült alvónadrág a szalonképes elegancia és a legmagasabb szintű kényelem megtestesítője.

Ár idején felülvizsgálat: 27 771 Ft

Luxus női pamut pizsama Merry Christmas felirattal

Női luxus pizsama Merry Christmas felirattal, kiváló minőségű és kényelmes pamutból készült. A felső hosszú ujjú kialakítású. Az alsó rész kockás mintájú rövidnadrágból áll. Vonzó modell, amelyben kényelmesen fogsz pihenni és aludni.

Ár idején felülvizsgálat: 22 312 Ft

Modern, rövid pizsama lányoknak all-over nyomtatással

Milyen puha ajándékot adsz a gyermekednek? Röviden gyerek pizsama választja? Fontolgatja, hogy lányoknak pizsamát vesz? Akkor ebben az esetben támaszkodj erre a modellre. A River Island lánypizsama szürke melange színben, rózsaszín és piros részletekkel örülni fog minden parádés kislánynak. Divatos pizsama, amely minőségi anyagával és kényelmes szabásával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 6 103 Ft

Olcsó női karácsonyi ing plus size méretben is

Hölgyeim, készüljetek a legmegfizethetőbb és legaranyosabb női karácsonyi hálóingre, ami nem csak a mesés plus size szépségek számára készült! Az idei ünnepi szezonban egy olyan kényelmes hálóinget hozunk nektek, amely egyesíti a stílust és a kényelmet. Ez a hálóing a legpuhább pamutból készült, és pihentető alvást ígér egy vidám nap után. A szín, ó, a szín! Gazdag sötétzöld, amely azonnal a hagyományos karácsonyfát juttatja eszünkbe. És mi lenne a karácsony ünnepi nyomatok nélkül?

Ár idején felülvizsgálat: 4 118 Ft

Női pamut hálóing vonzó szabásban

Női hálóing 2557 Joanna Taro kiváló minőségű, kellemes pamutból készült, vonzó, mégis kényelmes szabású hálóing, amely kényelmes pihenést és alvást biztosít. A térd fölé érő, hosszú ujjú hálóing hatásos, keresztbe húzott előlappal és V-nyakkivágással rendelkezik. A női hálóing apró szívecskékkel díszített mintával felhívja magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 12 074 Ft

Férfi hosszú ujjú hálóing sapkával

Férfi mintás hálóing Hieronim hosszú ujjú, hosszú sapkával. A kis kockás mintás ing mélyen begombolt nyakkivágással és egy kis zsebbel a mellkason. A hálóing otthoni használatra laza ingként is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 17 996 Ft

Gyermek hosszú lány pizsama Disney bio pamutból

Gyönyörű pizsama nagy rénszarvasos mintával a póló elején, és egy all-over mintával a nadrágon. A rugalmas szegély és a bio pamut anyag nagyon kényelmes viselet. Elengedhetetlen darab a téli otthon töltött időhöz.

Ár idején felülvizsgálat: 5 442 Ft

1 2 3 21