Lány köntösök

A fürdőköpeny minden lány alapfelszereléséhez tartozik. Különösen akkor, ha tengerparti nyaralást vagy uszodalátogatást tervez gyermekeivel. Egy puha és meleg fürdőköpeny mindig jól jön. Csak dobd rá a fürdőruhádra, és a lányod azonnal kényelmesebbnek fogja érezni magát, és nem kell aggódnod, hogy fázni fog.

A fürdőköpeny gyakorlati oldalánál azonban sokkal fontosabb a lányok számára a külső. Ezért a lányok fürdőköpenyeit, mint minden más ruhadarabot, a divatirányzatok befolyásolják. Biztos, hogy megtalálja a megfelelő darabot a lánya számára, amelyet fürdés után otthon is szívesen visel majd. A lányoknak szóló köntösök számos színben és mintával kaphatók. A legnépszerűbbek közé tartoznak a rózsaszín lányruhák, egyszínű vagy szívekkel, pöttyökkel és csillagokkal díszített. A rögzítés és az általános kialakítás is némileg eltérhet. Egyes köpenyek kapucnival rendelkeznek, míg mások csak nyakra érnek. Az elülső zsebek azonban általában szabványosak.

Bolyhos babaköpeny mackókkal

Babaköpeny Medvék kapucnival. A köntös mackókkal és nyakkendőövvel díszített. A kapucni szigetelt, bevarrt báránybőrrel. Két zseb van varrva az elején. A fürdőköpeny puha tapintású, rugalmas poliészter anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 11 485 Ft

Gyermek fehér fürdőköpeny kapucnival Koala

Egy fantáziadús gyermek Koala Freak köpeny kapucnival. A fürdőköpeny gyönyörű képpel és színes szegéllyel díszített. Kapucnija van, két zsebbel és az ujjak szegéllyel vannak lezárva. A fürdőköpeny puha pamut anyagból készült, amely nem irritálja az érzékeny bababőrt, ezért ideális a csecsemők számára.

Ár idején felülvizsgálat: 8 320 Ft

Lányok fürdőköpeny BUNNY ajándék dobozban papuccsal

Boldoggá szeretnéd tenni a kis hercegnődet, és szeretnél neki egy fantasztikus köntöst venni? Hogy a legjobbat akarod a kicsiknek? Ebben az esetben nézze meg a gyönyörű és stílusos Bunny köntös ajánlatát kapucnival, amely nagyon praktikus. A fürdőköpeny a Soft Cotton márkától származik, így számíthat a minőségre és a kellemes viseletre. Speciálisan fésült pamutból készült, így nagyon kényelmes a testen. De emellett azt is értékelni fogja, hogy a köntös antibakteriális védelemmel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 26 339 Ft

Meleg gyermek köntös cipzárral

A gyermekköpenyek nem csak a gyermekek körében népszerűek, ahogyan az várható volt, hanem a szülők körében is, mivel megelőzik a gyermekek megfázását, és csökkentik a megfázás kockázatát. Ráadásul a CTM babaköpeny nagyszerű abban, hogy még kapucnija is van, és az eleje teljesen begombolható. Nem rendelkezik derékkötővel, mint más klasszikus fürdőköpenyek, ezért nem oldódik ki mozgás és froclizás közben. Ez a kényelmes női köntös azonban nemcsak praktikus, hanem nagyon szép is. A világosszürke alapot vidám, lila és rózsaszín motívum díszíti, így sok showgirlnek tetszeni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 6 796 Ft

BALLERINA frottír babaköpeny kapucnival, díszdobozban

Boldoggá teheted a kis parádét egy gyönyörű Frotír köntössel, amiben remekül fog kinézni! Akár otthon, akár a tengerben vagy a medencében fürdik, biztosan jól fog jönni. A vízben való lubickolás után a kislányod kellemesen meleg és száraz lesz. Ráadásul a külsejét is imádni fogja, mivel az elején egy finom balerina mintás, rózsaszín vagy lila színű mintával van ellátva. A kiválasztott színben a köntöst ezután szegélyezik.

Ár idején felülvizsgálat: 2 0791 Ft